torsdag 24 juli 2008

Tillökning :D

Nån av våra katter ska kaske bli pappa, eller båda två :D Grannens kattflika är på smällen och dom trodde våra va kastrerade, dom har nämlingen varit runt henne flera gånger :D Jag har till och med sett Pelle pussa den lilla katt flikan som är oerhört söt :D Så vi får väl se hur kattungarna ser ut!
Jag som alltid sagt att jag ska ha en kattunge om nån av dom blir pappor.. Men jag vet inte nu, vi är ju redan 5 st snart 6 st i våran familj :D Jimmy förbjöd mi men om ja känner han rätt så kan han lika gärna kom hem med en kattunge <3

Va till Maxi och skulle inhandla en pool, dom kostade bara 200kr sen gick vi in på avdelningen med utemöbler och hittade ett bord, två stolar och en soffa för halva priset även mörkblå dynor som vi inte kunde låta bli att handla ;) Köpte även 3 filmer. Allt gick under 2000 lappen, som hittat! Rena stölden.. :D

Imån blir de mys dag på Mora med älskpälsk, en midda på vi på hörnet eller liknande med lite dragrace :D

Föresten, satt på mig min ena inhandlade mamma tröja nyss och den va betydligt tajtare än för en vecka sen :D myss!

..

Klump i magen..

Igår kväll/natt så kändes de skumt i magen. Kände efter och Prutten hade kurat ihop sig i högra delen av magen. :D De va aldelles hårt som en liten boll där inne, kände nått som måste vara huvudet aldelles runt hur tydligt som helst i magen.. hahah! De va hur skumt som helst, väkte jimmy men jag vet inte om han minns nått. :)

Ibland rör de sig och sparkars så hårt där inne så man tror karatekid håller på att bryta sig ut helt :D Ganska otäckt emellan åt..