onsdag 25 juni 2008

You shook me all night long

den är verkligen inte den värsta cover genomtiderna! herregud, celine rockar på.. Hon är bra låten är bra.. eeh de osar skit snack och människor som har för lite tid på jobbet! :d haha

rock on!

Hemma idag igen..

Japp blev hemma idag igen, är inte alls på topp.. Känner mig ledsen, stressad och helt energilös. Vill inte jobba, vill inte städa, vill inte laga mat, vill ingenting! Blir ju så stressad över jobbet, att jag varit hemma nu, men jag lär väl först och främst ta hand om mig och bäbisen nu? Är jag stressad så är ju kotten de med :( Känner verkligen att jag behöver vila och ta de lungt men jag lär ju till jobbet imån så man får suga i sig de sista idag!
Behöver verkligen jobba nu så jag får höjd mammapening sen så kotten får allt den behöver! Men all den press, inte minst från jimmy som är på mig, vilket både är bra och dåligt, men lite slak kunde han väl ge mig!!? Han är underbar, don´t get me wrong, men ja tror han är lite stressad över att kotten kommer och vill fixa allt så fort de bara går! Han är bra söt! Älskar dig min prins!

puss puss puss...!!