fredag 11 juli 2008

vecka 19

Ww typ halva tiden har gått nu :S de har ju verkligen gått JÄTTE fort.. vet inte hur jag hinna vänja mig men jag antar att de går nog fasansfullt sakta på slutet :D Ultraljud på onsdag iaf, de ska bli underbart! får vi se våran Kotte för aldra första gången :D i går kände jag den super tydligt i magen :d jimmy kände inget, han tycker de är så svårt men han kände pulsen från "den" :D

Va och grillade igår med mammsen, mats, brosan, mormor, morfar, bitte och Kekke :D De va mycke mysigt och roligt :D hahha Mamma höll på med en massa tok hela tiden :D April jagade upp Sally i ett träd så mats fick efter typ en timme klättra upp med en stege och plocka ner na. Hon hade ju valt de smalaste trädet med minst grenar och så försökte hon klättra ner med huvudet först :D de funkar inge bra!

Vi fick en massa fina saker av mamma till Kotten, en jätte mjuk och fin filt (de får bli BB filten :) sen en napp med en ko på och en snutte filt som va en ko, en annan super söt filt med döskallar på, ett påslakan set med hjärtan och en liten gosdjurs hund från Teddykompaniet i Båsta. Jätte söta saker! Jag fick även en tröja med texten "Its a moviestar in here" med en pil ner mot magen :D och en jätte fin gosdjurskanin som va jätte fin med ballerina kläder som hette Emelie :D Också teddykompaniet!

puss alla!