torsdag 26 juni 2008

Vecka 17, idag!

Kroppen: Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett.
Fostret: Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen

Myslördag <3

Idag ska vi på dop för jimmy lillbror Kevin som ska döpas, de ska bli jätte roligt och mysigt.. Har aldrig varit i Mora kyrka så de ska bli kul att se hur den ser ut, har min lilla grej med kyrkor.. Dom är så fina och lunga attt vara i. Sen blire mat och dryck hos jimmys pappa och Arunee, mumms, thaimat :D Kommer bli en toppen dag!

Ska försöka shoppa lite innan också :D typ platttång och blondschampoo, och ett par mamma byxor, har inga andra och kan ju inte direkt gå i myssisar jämt :D Snart kommer jimpa och svärfar med byrån vi fått av dom, en jätte fin gammal en :D

ja nej försöka äta upp sista smörgåsen, hoppas den går ner! jävla magkatarr :(

föresten, kung fu panda, rocks.. Det är en super söt och mysig familje/barn film..

There is no charge for awsomeness, nor atractivness! Love Po!

omg..

de har kissat en morot på mitt huvud! haha.. skulle göra slingor igår men orkade inte så all färg åkte i :D så nu ser man ur som guldlock! haha.. de gör man ju alltid innan man duschar typ 14 gånger och den gula färgen börjar gå ur :D aja de är bara att stå ut!
våran veranda är på G nu, jimmy är ju tametusan helt fantastisk! han är inte bara murare en otroligt duktig snikare också!! åå va du är bäst älskling!

Köpte sängram på jysk igår (ja ja vet) den kostade bara 500 och vårt sovrum behövde verkligen de! den får duga till vi åker till Ikea å jag kan köpa min super snygga gavel där.. sätter inte ut bild, råd att nån ska sno den.. :D haha..