söndag 15 juni 2008

Söndagsmys


jimmy å jag ska mysa till en skräckis i sängen nu.. The ugly tror ja de va.. nån psycho mödare som ska bli släppt från sjukhuset typ.. den ska va i Swa stil... :S blir att ligga tätt!


puss å god natt!

Rullan går :D


Går in i Vecka 15: Nu går allt med en rasande fart. Nu väger fostret 50 gram, dubbelt så mycket som förra veckan och det är cirka 9-10 cm långt.


Bebisen: Huden är mycket tunn och blodkärl syns tydligt. Barnet börjar lagra kalcium för att utveckla skelettet. Ditt fosters lilla ansikte är klart och tydligt, men öronen utvecklas fortfarande lite. Trots detta kan ditt barn redan uppfatta ljud. Vissa kan redan känna fosterrörelser som känns som regelbundna tickningar i magen under ett par minuter.


Du: Nu börjar många bli hungriga och det är vanligt att känna starkt sug efter viss mat. Känner du mycket för mjölk beror det troligen på att ditt foster har börjat ta upp kalcium för att stärka skelettet. Ditt hjärta har växt och har nu 20 procent högra kapacitet för att klara av syretillförseln till både dig och fostret. Det är vanligt att få humörsvängningar och många bli lätt svartsjuka och irriterade. Andra drömmer mycket mardrömmar.



gud vad tiden går fort! :D kan inte vänta tills ja får träffa denna lilla person